Zaterdag

PROGRAMMA
Op zaterdag hebben we een programma voor jong en oud.

09.30 - 11.30 uur
Vrouwen verwendag
Voor de 6e keer zal er speciale vrouwendag worden georganiseerd. Ontmoet elkaar tijdens creatieve workshops, verwenmomenten en gesprekken. In het keuzemenu hierboven vind je een eigen pagina die het complete programma toelicht. Om voor iedereen het in de goede banen te leiden vragen wij je vooraf in te schrijven en je workshop uit te kiezen. Inschrijven

09.30 - 10.30 uur
Afhaal brandhout
Voor het hutten bouwen maken wij gebruik van pallets. Dit mooie hout kan op zaterdagmorgen worden opgehaald. Je kan het hout gebruiken als brandhout, maar is ook geschikt voor het maken van een mooi bijzettafeltje. Kosten: gratis

10.00 - 11.00 uur
Ontmoeting
In de bar van de tent ben je altijd welkom, maar tussen 10.00 en 11.00 uur verwelkomen wij je met koffie/thee en gebak. Hopelijk mogen wij dan ook jou ontmoeten.

13.00 - 16.30 uur
Doen en ontdek workshops
Rondom en in de tent vind je diverse workshops. Je gaat zelf aan het werk, maar de Woudenbergse ondernemers doen het ook voor jou voor in de vorm van een demonstratie van o.a. met lassen, timmeren, figuurzagen en metselen. Uiteraard helpen ze jou ook bij je kunstwerk. Steek de handen uit de mouwen en kijk hoe handig jij bent.
Vanaf 8 jaar

17.00 - 19.00 uur
Bbq
Kom gezellig barbecueën bij Zomerfeest NEXT. Neem je bord en bestek mee en wij verzorgen de rest.

20.00 - 22.00 uur
Escape Room
Helemaal van deze tijd; de Escape Room. Nu ook bij Zomerfeest NEXT.
Thema "Time travellers".
Speel als team tegen drie andere teams. Een team van wetenschappers heeft met succes een groep reizigers op reis in de tijd gestuurd. Door een storing in de machine kan de groep niet meer terugkeren. Help het team terug te keren binnen 30 minuten door de juiste locatie en jaartal te achterhalen!
19.00 uur - voor de leeftijd van 8 t/m 15 jaar of gezinnen
20.00 uur - voor alle leeftijden (wel met minimaal 1 volwassenen)
21.00 uur - voor de leeftijd van 16+
Inschrijven

21.30 - 23.00 uur
Open bar moment
We sluiten de dag af met een gezellig moment aan de bar. Zowel voor mannen als voor vrouwen, maar wel ouder dan 21 jaar.

Volg het laatste nieuws op

   de facebookpagina van Zomerfeest NEXT.