Zaterdag

PROGRAMMA
Op zaterdag hebben we een programma voor jong en oud*.

09.30 - 12.30 uur
Creatieve workshop voor kids
Speciaal voor jongens en meisjes van 6 tot en met 12 jaar organiseren we creatieve workshops. Onder professionele begeleiding ga je aan de slag om een mooie creatie te maken. We hebben diverse leuke workshops; er is vast iets voor je bij! Kom jij ook, geef je dan snel op, want we kunnen per workshop een maximaal aantal kinderen ontvangen. Let ook op de leeftijdsgrenzen op het inschrijfformulier! De creatieve workshops worden verzorgd in samenwerking met het Cultuurhuis Woudenberg (www.cultuurhuiswoudenberg.nl)

We hebben de volgende workshops:
- Een stenen hangertje maken dàt is een geweldige ervaring; je neemt je zelf-bewerkte steentje mee naar huis!
- Maak de leukste verpakking voor geld-cadeautjes!
- Maak zelf je eigen hippe kalender!
- Hele speciale tekenworkshop (2 verschillende) Wat ga je doen? Met passer, liniaal en kleurpotloden maak jij je eigen kunstwerk op stevig papier. Jouw ontwerp bestaat uit veel cirkels die een interessant ontwerp vormen. Natuurlijk ga je je eigen creatie mooi inkleuren en thuis een mooi plekje geven.
- "Surprise!" schilderworkshop We verklappen nog even NIKS hierover. Maar het resultaat wordt zéker super leuk en creatief. Dus schrijf je snel in.
Locatie: De Camp, Bosrand 15-17
Inschrijven

10.00 - 12.00 uur
Stiltewandeling voor vrouwen
We vertrekken op de fiets naar een mooie plek in Woudenberg voor een heerlijk ontspannen wandeling. Een groot deel lopen we in stilte en tussendoor zijn er vragen ter overdenking en inspiratie. Laat je verrassen door nieuwe inzichten en ontdekkingen! Onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers praten we nog gezellig na. Neem jij je vriendin, zus of moeder mee?
Vertrekpunt: De Camp, Bosrand 15-17. Denk eraan om op de fiets te komen!
Maximaal 30 deelnemers.
Inschrijven

15.00 - 17.00 uur
Mountainbike-clinic
Onder leiding van een ervaren mountainbiker gaan we een sportieve tocht maken in de omgeving van Woudenberg. Dus kom met je mountainbike naar De Camp en neem vooral iemand mee!
Vertrekpunt: De Camp, Bosrand 15-17
Inschrijven

14.30 - 16.00 uur
Kerkenpad-wandeling rondom Woudenberg (2e tijdsslot) GEANNULEERD
We lopen een ronde in de omgeving, waarbij we oude kerkenpaden volgen. Onderweg krijg je allerlei leuke, historische feitjes te horen over Woudenberg. Loop gezellig mee en steek ook nog wat op! Aan het einde van de wandeling staat de koffie klaar en kan de Dorpskerk van binnen bekeken worden.
Startpunt: De Camp, Bosrand 15-17.
Maximaal 30 deelnemers.
Inschrijven

16.00 - 17.00 uur
Orgelconcert in de Dorpskerk
Er is een orgelconcert in de kerk; dit is gratis toegankelijk. Inschrijven is niet nodig voor deze activiteit.
De Dorpskerk vind je aan de Schoutstraat 8a.

17.30 - 19.30 uur
Dorpsmaaltijd
Neem je buren, vrienden of ouders mee en kom gezellig eten bij De Camp! Het eten is gratis; de drankjes mag je bij De Camp afrekenen. We hopen jullie allemaal te ontmoeten en vinden het leuk om nieuwe mensen te leren kennen!
Locatie: De Camp, Bosrand 15-17.
Inschrijven

NB INSCHRIJVEN KAN T/M WOENSDAG 25 AUGUSTUS
* Alle activiteiten onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen.

Volg het laatste nieuws op

   de facebookpagina van Zomerfeest NEXT.