Vrijdag

PROGRAMMA
Op vrijdag hebben we een programma voor jong en oud.

09.30 - 11.30 uur
Creatieve workshop voor kids
Speciaal voor jongens en meisjes van 8 tot en met 12 jaar organiseren we een creatieve workshop. Onder begeleiding ga je aan de slag om een mooie creatie te maken. We hebben zowel iets voor jongens als voor meisjes. Wat we gaan maken blijft nog wel een verrassing, maar we kunnen alvast wel verklappen dat het heel leuk is. Kom jij ook, geef je dan snel op, want we kunnen maximaal 20 kinderen ontvangen. Helaas is de workshop vol!

10.00 - 11.00 uur
Ontmoeting
In de bar van de tent ben je altijd welkom, maar tussen 10.00 en 11.00 uur verwelkomen wij je met koffie/thee en gebak. Hopelijk mogen wij dan ook jou ontmoeten.

14.00 - 16.00 uur
Kleedjesmarkt
Heb jij nog spulletjes thuis en zal je die graag willen verkopen aan een ander? Dan is dit je kans! Reserveer bij ons een plekje voor het goede doel. De verkoop van jouw spulletjes mag je uiteraard zelf houden, maar we vragen je wel om een bijdrage van € 2,00 welke bestemd is voor Stichting Vrienden van Dorcas Woudenberg. Zo wordt niet alleen jouw spaarpot gevuld, maar help je ook de arme kinderen in Afrika. Neem zelf een kleedje en/of stoeltje mee en reserveer alvast je plekje. Inschrijven

13.00 - 15.00 uur / 15.00 - 17.00 uur
FIFA competitie
Bij ons maakt het niet uit of je een fanatieke FIFA speler bent of dat je het juist nog nooit gedaan hebt. Tijdens de FIFA voetbal competitie komt iedereen aan de beurt. Met behulp van een controller speel je het spel op een tv-scherm. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.
We hebben twee groepen:
13.00 - 15.00 uur: leeftijd 6 t/m 11 jaar vol!
15.00 - 17.00 uur: leeftijd 12 t/m 18 jaar
Inschrijven

17.30 - 18.00 uur
Broodje KNAK voor het hele gezin
Voor het hele gezin maken wij een broodje knakworst klaar. Kom gezellig naar de tent en eet met ons mee.

19.00 - 22.00 uur
Eigentijdse schilder- of boetseerworkshop
In onze ogen is iedereen uniek en creatief. Juist jouw gevoel, inzicht en creativiteit maakt het schilderij tot iets speciaals. Tijdens deze gezellige workshop, voor zowel mannen als vrouwen van 18 jaar en ouder, worden verschillende technieken en materialen door een drietal ´amateurkunstenaars´ toegelicht. Zo kan je verf op verschillende wijze gebruiken op hout of op canvas. Je kan ook kiezen voor een workshop boetseren. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Inschrijven

19.30 - 21.30 uur
Filmavond
Tijdens de filmavond zal er een leuke film worden getoond. Kom jij gezellig lachen met je vrienden en vriendinnen?
Leeftijd: vanaf 14 jaar

19.30 - 22.00 uur
Meiden verwenavond
Ben jij 13 jaar of ouder en wil je een gezellige meidenavond. Dan is dit echt iets voor jou! Op vrijdagavond organiseert Zomerfeest NEXT een verwenavond speciaal voor meiden. We gaan jou verwennen tijdens verschillende verwenmomenten, zoals het verzorgen en lakken van je nagels, de juiste make-up, je haar mooi opsteken en nog veel meer. Aan het einde van de avond komt er een fotograaf die jou graag op de foto zet. Maar bij alles geldt, als je iets niet wilt, dan hoeft dat ook niet. Kom jij ook naar deze gezellige verwenavond? Je bent van harte welkom.
Vooraf inschrijven is echter wel noodzakelijk. Inschrijven

20.00 - 23.00 uur
Avond speciaal voor mannen
Naast een vrouwen verwendag hebben we speciaal voor mannen op vrijdagavond 18 augustus een gezellige en sportieve avond op het programma staan.
De afgelopen jaren hebben wij heel wat km´ers gelopen. Dit jaar zullen we de avond in een meer ontspannen sfeer doorbrengen, echter willen we de traditie ook in ere houden met een 5 km lange wandeling. Daarnaast zorgen wij voor een gezellig kampvuur en slaan wij de inwendige mens ook zeker niet over.
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Inschrijven

21.30 - 23.00 uur
Open bar moment
We sluiten de dag af met een gezellig moment aan de bar. Zowel voor mannen als vrouwen, maar wel ouder dan 21 jaar.

Volg het laatste nieuws op

   de facebookpagina van Zomerfeest NEXT.