Vrouwen verwendag

Op zaterdag 19 augustus is het weer genieten in de tent van Zomerfeest Next aan de Lindenlaan.
Rond het thema (Over)leven wordt er in de feestelijk aangeklede tent weer een verwendag voor vrouwen aangeboden.
Er is lekkers in overvloed, en je kunt deelnemen aan leuke workshops, en verwenmomenten. In een ontspannen setting is er volop ruimte voor ontmoeting en contact met andere vrouwen.
Kom je ook de sfeer proeven? Je bent van harte welkom!

Programma:
09.00 - 09.15 uur inloop
09.15 - 10.15 uur genieten van een royaal ontbijt
10.30 - 11.30 uur eerste workshopronde - Inschrijven
11.30 - 12.30 uur pauze met verwenmomenten
12.30 - 13.30 uur tweede workshopronde - Inschrijven
13.30 - 14.00 uur taartenbuffet en afsluiting
14.00 uur uitzwaaien

Workshops
1. ‘Jij en jouw kledingstijl’ door Carolien Luitjes (vol)
2. ‘Ik ga op reis en neem mee’ door Willeke Hazeleger en Suzanna Koops
3. ‘Eetbare bloemen?!’ door Dinie Hazeleger
4. ‘Handlettering’ door Anneke Methorst (vol)
5. ´Stiltewandeling´ door Alette van de Lagemaat

Kosten? In de tent staat een giftbox voor jouw vrijwillige bijdrage.

De voorkeur van de workshops kan je bij je inschrijving aangeven. Gezien de populariteit van bepaalde workshops kunnen wij helaas niet je voorkeur van je workshopkeuze garanderen. Op het inschrijfformulier tref je daarom ook de vraag voor een reservekeuze voor een workshop aan.

Uitleg workshops
Tijdens de Vrouwen verwendag zal elke deelnemer aan twee workshops deelnemen.

1. Workshop 'Jij & jouw kledingstijl' door Carolien Luitjes
Wil je meer weten over wat bij jou past? tijdens deze workshop vertelt Carolien je de ins en outs over figuurvormen. Met welke kleding ben jij je jezelf?
Neem vast een kijkje op de site van Carolien: www.jijbentexclusief.nl.

2. Workshop 'Ik ga op reis, en ik neem mee...' door Willeke Hazeleger en Suzanna Koops'
Elk mens is op reis en onderweg, en heeft een verhaal. In deze workshop is alles mogelijk, en willen we daar spelenderwijs mee bezig zijn. We spelen een spel, en gaan op zoek naar dingen die voor jouw persoonlijke reis symbool staan of een belangrijke rol spelen of hebben gespeeld. Wat heb je nodig voor onderweg, en wat laat je achter? Hoe houd je het vol? En wie neem je mee? Het is ook mogelijk om zelf iets mee te brengen naar de workshop wat symbool staat voor jouw reis.

3. Workshop ‘Eetbare bloemen?!’ door Dinie Hazeleger
Bij het thema (over)leven denk je al snel aan de verschillende basisbehoeften zoals slapen, drinken en eten. En bij eten denk je waarschijnlijk niet direct aan bloemen. Maar…wist je dat er veel bloemen eetbaar zijn? Waarschijnlijk heb je er wel eens van gehoord, maar ze nog nooit echt zelf gebruikt in je eigen keuken.
Tijdens deze workshop gaan we op ontdekkingstocht langs de verschillende bloemen. Je zult enthousiast en verbaasd zijn over de verschillende smaken! Na de proeverij gaan we de bloemen verwerken in een smaakvolle creatie. Kom en beleef de pure smaak van eetbare bloemen. Ik heb er nu al zin in, jullie ook?

4. Workshop 'Handlettering’ door Anneke Methorst Deze workshop is helaas vol.
Handlettering oftewel "creatief schrijven" is helemaal "hot" tegenwoordig. Door het gebruik van de computer is het met de hand schrijven uit de gunst geraakt. Daarom gaan we misschien wel weer massaal aan de slag met het zelf lekker bezig zijn met pen en papier om mooie letters en teksten te schrijven. Om te starten heb je niet zoveel meer nodig dan papier, een potlood, een liniaal en wat stiften. De workshop duurt een uur. Stel dus niet te hoge eisen aan jezelf. Het hoeft niet perfect te zijn, als je er maar plezier aan beleeft. Doe je mee?

5. ´Stiltewandeling´ door Aletta van de Lagemaat
Aletta neemt je mee in een stiltewandeling. Wanneer is het nu echt stil in je leven? Wanneer kan jij je gedachten helemaal ordenen. Als maatschappelijk werker helpt ze jou daar graag bij.

Contact
Vragen? Stuur ons een mailtje. Ons mailadres is zomerfeestwoudenberg@gmail.com.

Inschrijven
Op het inschrijfformulier tref je een vraag voor jouw voorkeurskeuzes aan.
Bij vraag 1 graag jouw keuze voor de 2 workshops aangeven. Bij vraag 2 graag jouw reservevoorkeur workshop aangeven, indien alle workshops reeds volgeboekt zijn. Dit dient een andere workshops te zijn als bij vraag 1.
Inschrijven

Inmiddels hebben wij al veel Woudenbergse vrouwen mogen ontmoeten, dus als je er nog nooit bij bent geweest willen wij zeggen dat speciaal voor jou de rode loper door ons wordt uitgelegd. Je bent, samen met de andere ladies, van harte welkom!

Hopelijk tot zaterdag 19 augustus!

Volg het laatste nieuws op

   de facebookpagina van de Vrouwen verwendag.