Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (regel 6609 van /home/p57969/domains/zomerfeestwoudenberg.nl/public_html/next/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (regel 6609 van /home/p57969/domains/zomerfeestwoudenberg.nl/public_html/next/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (regel 6609 van /home/p57969/domains/zomerfeestwoudenberg.nl/public_html/next/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/p57969/domains/zomerfeestwoudenberg.nl/public_html/next/includes/common.inc).

Vrouwen verwendag

Verwendag
31 augustus is het weer volop genieten in de tent van Zomerfeest Next

Rond het thema Jouw schatkist… wordt er weer een gezellige dag voor vrouwen aangeboden. Er is lekkers in overvloed en je kunt deelnemen aan verschillende leuke workshops. Deze dag is er volop ruimte voor verdieping, ontspanning en ontmoeting met andere vrouwen. We sluiten af met een royale lunch. Kom je ook de sfeer proeven?

Programma
09.30 - 10.00 inloop met koffie en lekkers
10.00 - 10.30 uur opening
10.30 - 11.30 uur eerste workshopronde - Inschrijven
11.45 - 12.45 uur tweede workshopronde - Inschrijven
13.00 - 14.00 uur lunch
14.00 - 14.15 uur afsluiting en uitzwaaien

Workshops
Workshop 1: De sleutel van jouw schatkist door Carolien Luitjes
Workshop 2: Stiltewandeling door Alette van de Lagemaat
Workshop 3: Bezinnend schilderen: de schatkamer van je hart door Ria Wormsbecher en Gery van Rijn
Workshop 4: Gekleurde linnen tassen versieren door Willeke en Jorin Hazeleger
Workshop 5: Leer en Masseer door Annemieke van Essen

Kosten? In de tent staat een giftbox voor jouw vrijwillige bijdrage.

De voorkeur van de workshops kan je bij je inschrijving aangeven. Gezien de populariteit van bepaalde workshops kunnen wij helaas niet je voorkeur van je workshopkeuze garanderen. Op het inschrijfformulier tref je daarom ook de vraag voor een reservekeuze voor een workshop aan.

Uitleg workshops
Tijdens de Vrouwen verwendag zal elke deelnemer aan twee workshops deelnemen.

Workshop 1: De sleutel van jouw schatkist door Carolien Luitjes - max. 12 deelnemers
Tijdens deze workshop bezinnen we ons op het thema van de dag en denken we na over jouw waarde. Over wie je bent, wat je hebt en wat je geeft. Ontspannen en verdiepend tegelijk. Waardevol, omdat jij kostbaar bent.

Workshop 2: Stiltewandeling door Alette van de Lagemaat - max. 15 deelnemers
Lopen, je doet het vaak en zoveel, zonder bij na te denken, gehaast, op weg naar een volgende afspraak, iets pakken en ga maar door. Hoe vaak sta je stil hoe bijzonder het is dat je in beweging kunt komen. Het thema heeft te maken met “je schat”, waar zoek je die, waar vind je die, en andere vragen nemen we mee als we met elkaar op weg gaan, elkaar ontmoeten, verhalen delen en ontdekken wat er gebeurt als je gaat luisteren naar de stilte.

Workshop 3: Bezinnend schilderen: de schatkamer van je hart door Ria Wormsbecher en Gery van Rijn - max. 15 deelnemers
We nemen je in deze creatieve workshop mee op reis naar je hart. Wie ben jij? Waar verlang je naar? Hoe zit je in elkaar?
Je bent mooi gemaakt!
Je hart mag je zien als jouw schatkamer.
Na een korte bezinning op bovenstaand thema ga je met materialen, cement en verf aan de slag om jouw eigen schilderij te maken.
Talent voor het schilderen is niet nodig. Ieder mens heeft creativiteit in zich. We helpen je er graag bij. Je gaat van je hoofd naar hart en handen. Laat je perfectie los en geniet van dit creatieve uur. Je maakt kunst met een knipoog.
'Van alles waarover je waakt laat het vooral je hart zijn want het is de bron van je leven'

Workshop 4: Gekleurde linnen tassen versieren door Willeke en Jorin Hazeleger - max. 15 deelnemers
Heb jij zin om gezellig, creatief bezig te zijn. En onderwijl andere vrouwen te ontmoeten? Kom dan naar deze workshop. We gaan aan de slag met een gekleurde linnen tas. Deze gaan we versieren met draad en naald. D.m.v. lapjes stof, vilt, knoopjes, en bloemetjes te gebruiken ed. Zodat je jouw vergaarde schatten kunt meenemen. Lijkt je dit wat? Je bent hartelijk welkom!

Workshop 5: Leer en Masseer door Annemieke van Essen - max. 12 deelnemers
Leer tijdens deze workshop een aantal ontspannende massagegrepen op het gezicht, de hals en nek. Je vormt een duo en oefent bij elkaar de massage die je aangeleerd wordt aan de hand van een stappenplan. Zo is er voor jou een moment om te ontspannen, en een moment om te leren!

Contact
Vragen? Stuur ons een mailtje. Ons mailadres is zomerfeestwoudenberg@gmail.com.

Inschrijven
Inschrijven kan via deze link: Inschrijven

Hopelijk tot zaterdag 31 augustus!

Volg het laatste nieuws op

   de facebookpagina van de Vrouwen verwendag.